Direktlänk till inlägg 20 december 2011
Det har blivit lite glest med inläggen på sista tiden. Förkylningar och sjukdomar har avlöst varandra i våran familj men nu börjar det gå åt rätt håll igen!
Här är i alla fall ett super enkelt recept på en mycket god wienernougat.
Skålla och rosta ca 1/2-1 dl mandel. Flisa eller hacka den ganska fint.
Smält 100 g mörk choklad tillsammans med 200 g nougat i micron eller över vattenbad. Passa noga så att det inte bränns. Rör i mandeln och häll i en liten bakplåtspappersklädd form. Ställ kallt tills det har stelnat. Skär i bitar och förvara i kylen.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 | 9 |
10 | 11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 | 28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|